Busvervoer naar Brielle

Busvervoer naar Brielle

22 / 06 / 2024

De custos van het bedevaartsoord Brielle, pastoor Jack Glas, nodigt alle belangstellenden van harte uit voor de Nationale Bedevaart Brielle op zaterdag 6 juli. Bij de Nationale bedevaart komen vele honderden gelovigen samen voor een inspirerende dag in Brielle.

Parochies helpen om dit mogelijk te maken door busvervoer te regelen vanuit de parochie. In verschillende parochies is er een jarenlange traditie om gezamenlijk op bedevaart te gaan deze dag. Het bisdom helpt parochies om dit mee mogelijk te maken. Ook vanaf Rotterdam Centraal Station rijdt een bus.

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 12,50, die kan worden voldaan bij het instappen (contant of via een QR-code).

De bus vanuit Rotterdam voor pelgrims die met het openbaar vervoer reizen vertrekt om 9.00 uur vanaf Rotterdam Centraal Station (Conradstraat). Deze bus maakt ook een stop bij de kathedraal in Rotterdam.

  • Aanmelden voor de bus vanuit Rotterdam is nodig en kan via het secretariaat van de kathedraal en via bureau@bisdomrotterdam.nl of telefonisch via 010 - 281 51 71

Er reizen ook bussen vanuit:

  • Het Westland
  • De H. Augustinus parochie en de Maria en Jozef parochie
  • De H. Willibrordus parochie en Federatie Clara & Franciscus
    • Pelgrims uit deze parochies zullen samen reizen; informatie en aanmelden via de centrale parochiesecretariaten

(Foto: Ramon Mangold)